Primăria Bistrița va moderniza 13 spații de joacă din oraș

 -  - 


Primăria Bistrița va moderniza un număr de 13 spații de joacă din oraș, a anunțat primarul Ioan Turc în ședință din luna martie a Consiliului Local.

”Avem în derulare un proiect pentru modernizarea a 13 spații de joacă în municipiu. Această modernizare presupune înlocuirea elementelor cu altele noi, care au fost deja achiziționate, aplicarea de tartan pe zona spațiului de joacă, un iluminat mai bun și amplasarea unui alt mobilier urban – și aici mă refer inclusiv la mobilier smart, la bănci smart. Am avut discuții cu agenți economici care sunt dispuși să intre ca și parteneri alături de Primărie pentru modernizarea locurilor de joacă și recomandarea mea a fost ca societățile comerciale să vină cu un aport pe această zonă, de achiziționare și de montare a elementelor smart. Repet, îndeosebi bănci, dar și coșuri de gunoi cu auto – compactare”, a spus primarul Ioan Turc.

Pe parcursul anului 2021, municipalitatea a amenajat un nou loc de joacă pentru copii pe strada Sucevei, unde au fost montate echipamente în valoare de circa 70.000 de lei.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.