Primăria Bistrița: Vezi TOATE serviciile on-line!

 -  - 


Primăria Bistrița a pus la dispoziția cetățenilor o platformă care permite cetățenilor să verifice on-line stadiul în care se află documentele solicitate.

În link-ul de mai jos, puteți vedea care sunt pașii de obținere a informațiilor. Practic, se accesează site-ul Primăriei Bistrița, secțiunea servicii on-line și astel se poate urmări traseul intern al documentelor solicitate.

Plata online cu card bancar se poate face în două moduri: direct pe site-ul Primăriei Bistrițța sau cu aplicația MobilePay Bistrița!

Mobile Pay, o aplicație utilă pentru plata taxelor și impozitelor!

https://www.youtube.com/watch?v=U0_ekZQvgzI&ab_channel=Prim%C4%83riaBistri%C8%9Ba

Platfoma Primăriei este în plin proces de dezvoltare iar cetățenii pot obține date despre: taxe și impozite, parcări on-line, bugetare participativă, consultări sondaje, depunere petiții on-line, programări acte de identitate sau radiere vehicule.

Procesul de digitalizare îmbunătățește serviciile oferite de administrația locală dar în același timp oferă cetățenilor posibilitatea de a adresa petiții on-line, evitând deplasarea la ghișeu!

Impozitele și taxele se pot plăti on-line, cu CARDUL, pe Ghișeul.ro! Ce trebuie să știi!

Consultarea informațiilor deținute de Primărie se face pe bază de CNP pentru persoane fizice, respectiv CUI pentru persoane juridice. Dacă doriți ca accesul la informațiile referitoare la debitele dumneavoastră să fie restricționat este necesar să solicitați parola la sediul instituției.

– Orice contribuabil poate folosi Sistemul electronic de consultare a taxelor și impozitelor locale după autentificare.
– Autentificarea se face pe bază de CNP (persoane fizice) respectiv CUI (persoane juridice). Parola nu este obligatorie, ea este necesară doar pentru accesul la informații detaliate.
– Sistemul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

1. fără autentificare – se face cu ajutorul CNP-ului (accesând link-ul de mai sus)

Puteti plăti obligațiile către bugete locale, bugete centrale, alte institutii beneficiare, diverse tipuri de taxe si impozite dar e necesar sa stiti CNP-ul persoanei și suma datorată.

2. cu autentificare – trebuie sa detineti un nume de utilizator si parola (obtinute de la Directia venituri)

Puteti plăti obligațiile către bugete locale, bugete centrale, alte institutii beneficiare, diverse tipuri de taxe și impozite, în acest caz aplicația vă pune la dispoziție toate informațiile legate de datoriile dvs.

Pata on-line se face la următorul link:

https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public

 

 

Vizualizări 175 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.