Administratie

Primăria Bistriţa vrea să cumpere un teren de circa 3.000 mp și o clădire de aproximativ 500 de mp; ambele trebuie să fie situate în intravilan

 -  - 


Primăria Bistrița a anunțat că intenționează să cumpere o suprafață de teren de minimum 3.000 mp și o clădire în suprafață de circa 500 de mp, ambele situate în intravilanul municipiului. Administrația locală așteaptă oferte în acest sens.

Primăria municipiului Bistrița aduce la cunoștință publică intenția de a achiziționa o suprafață de teren de minimum 3.000 mp în zona intravilană a municipiului. Potențialii ofertanți pot depune o scrisoare de intenție, care să includă date referitoare la terenul oferit spre vânzare, până în data de 14.10.2022”, este anunțul Primăriei Bistrița referitor la achiziția unui teren.

În ceea ce privește clădirea, municipalitatea precizează: ”Primăria Bistrița aduce la cunoștință publică intenția de a achiziționa sau închiria o clădire de minimum 500 mp care să se preteze la amenajarea de birouri, în zona intravilană a municipiului. Potențialii ofertanți pot depune o scrisoare de intenție, care să includă date referitoare la clădirea oferită spre vânzare sau închiriere, până în data de 14.10.2022”.

299 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.