Primăria Ciceu-Giurgești, îngrijorată din cauza situației din comuna învecinată Petru Rareș. Ce solicită cetățenilor?

 -  -  1074


Un număr de 26 de persoane din comuna Petru Rareș sunt confirmate pozitiv cu Covid-19, fiind înregistrate și 4 decese. Din acest motiv, reprezentanții comunelor învecinate au fost obligați să ia măsuri suplimentare pentru a evita răspândirea noului coronavirus și în alte localități. Este și cazul comunei Ciceu-Giurgești, care face apel la cetățeni să evite deplasările și să fie extrem de atenți în această perioadă.

Numărul celor care au intrat în contact cu persoanele depistate pozitiv este foarte mare, pentru evitarea răspândirii virusului în comuna noastră, vă rugăm în aceasta perioadă să evitați deplasările și contactul cu persoanele din această comună. Dacă observați persoane străine prin comuna noastră care circulă nejustificat conform ordonanțelor militare, vă rugăm să anunțați autoritățile locale”, au precizat reprezentanții Primăriei Ciceu-Giurgești.

❗ANUNȚ IMPORTANT ❗ 📢 Datorită situației actuale din comuna Petru Rareș unde 26 de persoane sunt confirmate pozitiv…

Publicată de Primaria Ciceu-Giurgesti pe Vineri, 10 aprilie 2020

În plus, cetățenilor li se cere să evite deplasările care nu necesită urgență, să evite aglomerările de persoane și să păstreze o distanță de siguranță de minim 2 metri față de persoanele cu care intră în contact.

La data de 9 aprilie, în Bistrița-Năsăud erau 76 de cazuri confirmate de COVID-19, dintre care peste 30 la sută sunt din comuna Petru Rareș. De asemenea, au fost înregistrate și 8 decese.

0 notes
199 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *