Primăria Sângeorz-Băi a predat amplasamentul pentru noul complex sportiv din orașul-stațiune

 -  -  1148


Autoritățile locale din Sângeorz Băi au predat Companiei Naționale de Investiții amplasamentul pentru construirea unui complex sportiv la standarde europene în orașul-stațiune. Investiția se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

Potrivit Primăriei Sângeorz-Băi, proiectul este susținut din fonduri structurale de la Compania Națională de Investiții și prevedere construirea unui complex sportiv care va fi format dintr-un teren de fotbal și o tribună cu circa 500 de locuri, urmând să fie amenajate și vestiare.

”Noul complex, prin structura, compartimentarea și dotările sale, va asigura funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive la standard europene, investiția concretizându-se într-un teren de fotbal nou și într-o construcție nouă (tribună) pe 3 niveluri, care să satisfacă atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric desfășurarea de activități sportive de tip fotbalistic”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sângeorz-Băi.

Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane euro, lucrările urmând a fi executate de firma SC TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL.

0 notes
273 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *