Primăria Sângeorz-Băi face angajări. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs!

 -  -  1670


 

Primăria oraşului Sângeorz-Băi va organiza concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul instituției. Astfel, potrivit unui anunț postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, concursul este programat pe data de 19 decembrie 2019, iar posturile vizează angajarea pe perioadă nederminată.

Este vorba despre următoarele funcţii publice vacante la Compartimentul proiecte cu finanţare internaţională, achiziţii publice, investiţii şi transport din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Sângeorz-Băi:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant;
  • inspector, clasa I, grad profesional asistent.

Potrivit anunțului, pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional debutant din Cadrul Compartimentului proiecte cu finanţare internaţională, achiziţii publice, investiţii şi transport, candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în vreme ce vechimea în specialitatea studiilor nu este necesară.

Pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent sunt necesare studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, iar candidații trebuie să aibă minim un an vechime în specialitatea studiilor.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09.12.2019, ora 16.00 – data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19.12.2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 23.12.2019, ora 12.00 – proba interviu.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului sunt disponibile la sediul Primăriei oraşului Sângeorz-Bă și la tel. 0263370598, int. 214, e-mail resurse.umane@singeorz-bai.ro.

0 notes
795 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *