Primăria Sângeorz-Băi pregătește proiecte în valoare de 70 de milioane de euro pentru exercițiul financiar 2021 – 2027

Primăria Sângeorz-Băi pregătește proiecte în valoare de 70 de milioane de euro pentru exercițiul financiar 2021 – 2027, a anunțat primarul Traian Ogâgău. Acesta, însoțit de o parte din echipa de proiecte din cadrul administrației locale, a discutat cu specialiștii Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest despre șansele de a obținere finanțare europeană pentru proiectele aflate în pregătire.

”Proiecte de o valoare uriașă – 70 milioane euro, care se vor concretiza pe următoarea perioadă de programare 2021-2027. Au avut loc discuții serioase pe baza dezvoltării orașului Sângeorz-Băi, mult mai mult decât se întâmplă în prezent, proiectele viitoare acoperind în totalitate necesitățile comunității sângeorzene. S-a discutat chiar de construirea unui centru medical de recuperare care să deservească toată Valea Someșului Mare, dispensar uman, dezvoltarea infrastructurii turistice, reabilitarea infrastructurii stradale care nu a fost cuprinsă în proiectele de reabilitare de drumuri la care se lucrează deja, parc industrial, digitalizarea serviciilor publice și multe alte investiții care vor avea loc la Sângeorz-Băi și care se vor schimba fața acestuia, devenind un oraș în adevăratul sens al cuvântului, un oraș pregătit pentru viitorii turiști”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sângeorz-Băi.

Orașul Sângeorz-Băi începe să renască prin implementarea unor proiecte finanțate din fonduri europene. Primarul Traian Ogâgău și-a propus să pună în valoare apele minerale de care dispune stațiunea, insistând și spre dezvoltarea turismul balnear, prin construirea de centre de recuperare și de tratament.

Pjovejai.lt žolės, vejos, gyvatvorių karpymas, sniego kasimo darbai, medžių pjovimas ir genėjimas