Primăria Sângeorz-Băi pregătește proiecte în valoare de 70 de milioane de euro pentru exercițiul financiar 2021 – 2027

 -  -  1098


Primăria Sângeorz-Băi pregătește proiecte în valoare de 70 de milioane de euro pentru exercițiul financiar 2021 – 2027, a anunțat primarul Traian Ogâgău. Acesta, însoțit de o parte din echipa de proiecte din cadrul administrației locale, a discutat cu specialiștii Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest despre șansele de a obținere finanțare europeană pentru proiectele aflate în pregătire.

”Proiecte de o valoare uriașă – 70 milioane euro, care se vor concretiza pe următoarea perioadă de programare 2021-2027. Au avut loc discuții serioase pe baza dezvoltării orașului Sângeorz-Băi, mult mai mult decât se întâmplă în prezent, proiectele viitoare acoperind în totalitate necesitățile comunității sângeorzene. S-a discutat chiar de construirea unui centru medical de recuperare care să deservească toată Valea Someșului Mare, dispensar uman, dezvoltarea infrastructurii turistice, reabilitarea infrastructurii stradale care nu a fost cuprinsă în proiectele de reabilitare de drumuri la care se lucrează deja, parc industrial, digitalizarea serviciilor publice și multe alte investiții care vor avea loc la Sângeorz-Băi și care se vor schimba fața acestuia, devenind un oraș în adevăratul sens al cuvântului, un oraș pregătit pentru viitorii turiști”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sângeorz-Băi.

Orașul Sângeorz-Băi începe să renască prin implementarea unor proiecte finanțate din fonduri europene. Primarul Traian Ogâgău și-a propus să pună în valoare apele minerale de care dispune stațiunea, insistând și spre dezvoltarea turismul balnear, prin construirea de centre de recuperare și de tratament.

0 notes
223 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *