Primăriile din județ, verificate cu privire la modul în care au făcut curățenie

Primăriile din județul Bistrița-Năsăud vor fi verificate cu privire la modul în care au făcut curățenie, a anunțat subprefectul Decsei Atilla.

Miercuri, într-o ședință a Colegiului Prefectural, Decsei Attila a precizat că la nivelul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud a fost constituită o comisie care va efectua aceste verificări.

A fost emis un ordin de prefectul prin care s-a constituit comisia de verificare a igienizării la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Începând cu data de 6 iunie, vor fi verificate toate unitățile administrativ-teritoriale din județ. Acțiunea se va desfășura sub coordonarea Instituției Prefectului, împreună cu instituțiile abilitate – Consiliul Județean, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Garda de Mediu, Garda Forestieră, Agenţia de Îmbunătăţiri Funciare. Vom verifica modul în care s-a făcut curățenia de primăvară, cum au fost curățate malurile apelor, rigolele și tot ce ține de partea de mediu. Pe parcursul verificărilor, care se vor întinde pe tot parcursul lunii iunie, vom aduce la cunoștință atât exemplele bune, cât și cele rele, în cazul în care vom constata că sunt primării care nu și-au îndeplinit sarcinile”, a declarat subprefectul Decsei Atilla.

Check Also

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni (intervalul 25 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.