Primarul din Runc, Anchidim Pavelea arată fața ascunsă a lui Radu Moldovan! Șeful PSD ar fi spus la o ședință, că-i vine să-i trag-o FLEGMĂ unui medic, nervos că doctorul a avut pretenții la bonuri de vacanță!

 -  -  172650


Anchidim Pavelea e primar în Runcu Salvei și la conferința PNL a avut o ieșire nervoasă, deoarece Consiliul Județean NU i-a alocat bani suficienți pentru funcționare. Primăria Runcu Salvei a primit 1.250.000 de lei și NU poate funcționa în 2019. Radu Moldovan i-a spus sec: să scadă salariile celor 12 funcționari din primărie. Nervos la culme, primarul a apărut în conferința de presă și l-a atacat pe șeful PSD.

 

E GOLAN Radu Moldovan?

Anchidim Pavelea a amintit despre comportamentul inadecvat al președintelui Radu Moldovan, care a adus jigniri unui medic de la Spitalul Județean, pe motiv că doctorul are pretenții la bonuri de vacanță.

“Ne-a spus domnul președinte, Emi Radu Molodvan că și la Spitalul Județean, un medic.. nu ne-a da numele în ședința de miercuri, după ADI Deșeuri.. ne-a spus să rămânem primarii și viceprimarii… zice un medic tot vorbea pe la spate că NU i-am dat tichete de vacanță… dar când am să-l prnd am să-i trag o flegmă între ochi.. așa a spus președintele Consiliului Județean: Emil Radu Moldovan. ” – a declarat primarul din Runcu Salvei.

S-o zicem și pe aia dreaptă: doctorii au 2.000 – 3.000 de euro de la Stat, au cabinete private și unii mai cu TUPEU au pretenii la bonuri de vacanță!

În ce privește salarizarea medicilor, trebuie amintit că sistemul actual avantajează doctorii, în sensul că aceștia pot să lucreze la Stat , dar și la propriile cabinete private, unde își transferă pacienții! De-aici rezultă venituri care depășesc 2.000 – 3.000 de euro pe lună.

Această lacună legislativă face ca un medic să poată cumula venituri din cele 2 activități (Stat + privat)… Probabil de-aici vine atitudinea lui Radu Moldovan (total deplasată ce-i drept ), care în calitate de șef al PSD încearcă să-și asume salariile și investițiile din Sănătate.

 

Afirmațiile primarului Anchidim Pavelea pot să-i aducă prejudicii de imagine lui Radu Moldovan, care nu a prea avut derapaje publice. Acum ies la iveală declarații despre o față ne-cunoscută a șefului PSD care intimidează, jignește, cu scopul de a controla orice curent anti-PSD.

17 bookmark
0 notes
2375 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.