Primarul Ioan Turc: ”Bistrița va redeveni orașul verde de odinioară”

 -  -  21067


Noul primar al municipiului Bistrița, Ioan Turc, are o viziune diferită față de cea a fostului primar – Ovidiu Teodor Crețu – în ceea ce privește spațiile verzi din oraș. Astfel că, începând din această primăvară, Bistrița va arăta altfel din acest punct de vedere.

Am făcut o vizită la serele municipiului, unde, împreună cu șefa serviciului Spații Verzi, Liana Popescu, am discutat despre unele soluții de înfrumusețare a perimetrelor citadine. În primul rând, sensurile giratorii vor fi transformate în oaze de verdeață, cu noi aranjamente florale, iar întreținerea zonelor care figurează ca spații verzi va trebui mult îmbunătățită, inclusiv prin completarea cu arbori a aliniamentelor stradale”, a anunțat primarul Ioan Turc.

De asemenea, potrivit primarului, asociațiile de proprietari vor trebui să aibă în vedere îngrijirea zonelor de lângă blocuri și chiar a locurilor de joacă.

”Bistrița va renunța la intențiile de mineralizare cu orice preț și va redeveni orașul verde de odinioară”, a încheiat primarul.

2 notes
192 views
bookmark icon

2 thoughts on “Primarul Ioan Turc: ”Bistrița va redeveni orașul verde de odinioară”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *