Primarul Crețu, în inspecție la Ștrandul Codrișor, modernizat cu 1 MILION de euro! Ștrandul a fost ÎNCHIS, după ce o persoană s-a TĂIAT în gresia montată necorespunzător!

 -  -  11392


Primăria municipiului Bistrița a ÎNCHIS pentru o zi Ștrandul Codrișor, în vederea realizării unor măsuri de protecție recomandate de Direcția de Sănătate publică și Oficiul pentru Prorecția Consumatorilor. Aceste măsuri vin ca urmare a unui incident din 5.07.2020, când o persoană s-a tăiat într-o bucată de gresie desprinsă.

Primarul Crețu a fost în inspecție la Ștrand și a verificat calitatea lucrărilor la 2 ani de la inaugurare.

2 ani de șantier și 1 milion de euro cheltuiți pentru un ștrand care arată la fel ca acum 30 de ani!

Ștrandul Codrișor arată ca acum 30 de ani deoarece tema de proiectare impusă a prevăzut o REABILITARE. Lucrările realizate de firma RECORD, au implicat modificări la nivelul structurii de rezistență a bazinului și terasei, dar mai ales înlocuirea instalațiilor de filtrare și recirculare a apei

Executantul lucrărilor de modernizare a Ștrandului municipal Codrișor va face pe parcursul zilei de mâine toate aceste amenajări și reparații, care se constituie în măsuri de protecție suplimentare, menite să asigure condiții optime celor care doresc să beneficieze de facilitățile oferite în această locație.

Deschiderea Ștrandului municipal Codrișor este programată pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, demers condiționat de avizul celor două instituții care au emis setul de măsuri suplimentare de protecție.

Citiți și:

1 notes
517 views
bookmark icon

One thought on “Primarul Crețu, în inspecție la Ștrandul Codrișor, modernizat cu 1 MILION de euro! Ștrandul a fost ÎNCHIS, după ce o persoană s-a TĂIAT în gresia montată necorespunzător!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *