Primarul din Beclean: ”Urgentăm finalizarea procedurilor și a studiului de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a orașului!”

 -  -  11597


Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, anunță că în această perioadă se execută lucrări și pentru viitoarea variantă ocolitoare a orașului.

Sunt bucuros să subliniez că în această perioadă se lucrează şi pentru centura Becleanului. Chiar zilele acestea am reuşit să facem studiile geotehnice pentru varianta de ocolire a oraşului Beclean, conform contractului în derulare de către firma SC Cape Geotehnica SRL”, a spus primarul Nicolae Moldovan.

În plus, în perioada următoare administrația din Beclean și-a propus să urgenteze finalizarea unor proceduri pentru acest obiectiv de investiții vital pentru oraș.

”Urgentăm finalizarea tuturor procedurilor de cadastrare a culoarului variantei ocolitoare şi finalizarea studiului de fezabilitate, documente ce vor fi depuse la Ministerul Transporturilor în luna august, în vederea finanţării lucrărilor la varianta ocolitoare a Becleanului, prin POIM (Programul Operaţional Infrastructura Mare)”, a mai adăugat Moldovan.

Reamintim că la finele anului trecut, administrația locală din Beclean a aprobat un studiu de prefezabilitate pentru varianta ocolitoare realizarea variantei ocolitoare a orașului. Valoarea investiției este estimată la aproximativ 13 milioane de euro.

“Cred că va fi prima centură ocolitoare care se va depune pe fonduri europene. Până în septembrie sperăm să avem finanțarea aprobată și să avem și un constructor astfel încât în primăvara anului 2020 să înceapă lucrările, care vor dura 2 ani!”, a declarat recent, primarul Nicolae Moldovan, într-o emisiune la AS-TV.

1 notes
722 views
bookmark icon

One thought on “Primarul din Beclean: ”Urgentăm finalizarea procedurilor și a studiului de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a orașului!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *