Primarul din Sângeroz-Băi vrea destituirea din funcție a viceprimarului. ”Eu nu am nevoie de viceprimar. Am face o economie la buget de 8.000 de lei pe lună!”

 -  -  1337


 

 

Primarul orașului Sângeroz-Băi, Traian Ogâgău, i-a pus gând rău viceprimarului Virgil Dumitru, pe care îl acuză de incompetență. Din acest motiv, primarul încearsă să îl destituie din funcție pe viceprimar. În acest sens a întocmit un proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii în ședința ordinară a Consiliului Local al orașului Sângeorză Băi, programată pentru joi, 17 octombrie.

Ca proiectul să fie adoptat sunt necesare 12 voturi, anunță Traian Ogâgău, motiv pentru care face apel la consilierii locali să voteze proiectul, în acest fel făcându-se și o economie de 8.000 de lei pe lună la bugetul local.

”Joi, 17 octombrie, ora 19:00, în cadrul ședinței Consiliului Local, am să cer consilierilor aprobarea proiectului de hotărâre privind DESTITUIREA viceprimarului pe motive de INCOMPETENȚĂ, astfel facem o economie la buget de 8.000 pe lună, bani plătiți de către dumneavoastră. Vă reamintesc că este nevoie de votul a 12 consilieri”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare primarul Traian Ogâgău.

Acesta a mai explicat și ce motive l-au determinat să ia o astfel de decizie.

”Recunosc faptul că, atunci când l-am propus în funcție am avut o altă impresie dar se pare că interesele unora care îl conduc de la spate sunt mai mari dat fiind faptul că se apropie alegerile locale. Fac apel pe această cale, tuturor consilierilor să analizeze bine propunerea mea și să înțeleagă aceste lucruri, eu NU am nevoie de vice primar, cu atât mai mult de acest individ care constituie un element perturbator al activității tuturor colegilor din primărie. În caz contrar, pe mine personal nu mă deranjează, doar să știm și noi sîngeorzenii pentru ce îl plătim, să ne reprezinte la jocuri de noroc?”, a mai adăugat Ogâgău.

Votul pe acest proiect de hotărâre se va da în această după-amiază. Rămâne de văzut în ce măsură va reuși Traian Ogâgău să îi convingă pe consilierii locali din Sângeorz-Băi să voteze în favoarea acestui proiect privind destituirea din funcție a viceprimarului.

0 notes
462 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *