Primarul din Șieuț, Mihai Ivan, după scandalul izbucnit în comuna pe care o administrează: Regretăm incidentul și colaborăm cu instituțiile abilitate în a soluționa cazul

 -  - 


Primarul din Șieuț, Mihai Ivan, a reacționat în urma scandalului izbucnit în comuna pe care o administrează. Acesta spune că regretă incidentul și dă asigurări că toți cei implicați vor colabora cu autoritățile abilitate să soluționeze cazul. 

Pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, primarul a postat următorul mesaj:

”Primăria comunei Șieuț este locul unde ajutăm oamenii și muncim pentru comunitate. Regretăm incidentul care a avut loc și suntem deschiși în a colabora cu instituțiile abilitate, pentru a se soluționa în cel mai scurt timp cazul și pentru a fi trași la răspundere vinovații pentru tulburarea liniștii publice, violență și pătrunderea necorespunzătoare în sediul nostru. Comunitatea din Șieuț s-a arătat mereu deschisă în a-i ajuta, în caz de nevoie, pe cei ce ne tranzitează comuna. Dorim să îi asigurăm pe cetățenii din comuna Șieuț că le vom fi în continuare alături, vom colabora cu instituțiile de ordine abilitate și comuna noastră va fi în continuare un loc liniștit și sigur. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați BPR al IPJ BN, cărora le mulțumim pentru sprijin și operativitate”.

Reamintim că, în urma scandalului izbucnit la Șieuț, cinci cetățeni din Republica Moldova au fost reținuți pentru 24 de ore, ei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional.

Scandal în Șieuț! Cinci bărbați din Republica Moldova au fost reținuți de polițiști

VIDEO cu bătaia din Primăria Șieuț! 5 bărbați din Republica Moldova au fost REȚINUȚI! „Vitejii” din Șieuț sunt LIBERI. Au dat cu parul si lopata!

Vizualizări 1,004 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.