Primarul din Spermezeu a participat la un concurs off-road cu Dusterul Primăriei! Sorin Hognogi e pasionat de off-road și s-a dus la competiție cu mașina de serviciu!

 -  -  11325


La concursul de off-road desfășurat în acest weekend în localitate Spermezeu s-a întâmplat un lucru ciudat: primarul Sorin Hognogi s-a dus la concurs cu mașina de serviciu, o Dacia Duster cumpărată dn bugetul local. Este cea de-a II-a mașină de serviciu, după ce fosta Dacia Duster a avut daună totală ( în 2013 a suferit un accident în timp ce primarul și mai mulți tineri din comună mergeau să se distreze la mare).

La concursul din Spermezeu au fost 3 clase: profi, intermediar și hobby și au participat mai multe echipaje formate din pilot și co-pilot. Primăria a pus la dispoziție terenul și a asigurat infrastructura acestei competiții, organizate în parteneriat cu Rain 4×4.

Primarul din Spermezeu a fost vedeta concursului și a concurat cu Dusterul Primăriei. Mașina cu nr. de înmatriculare BN 76 PCS este folosită și în activitatea administrativă a primarului liberal, dar și în timpul liber.

Cu mașina Primăriei Spermezeu, Sorin Hognogi a participat la categoria hobby, după care a mai concurat ca și co-pilot într-un Mercedes G-Klasse. Cu mașina de serviciu a Primăriei Spermezeu, Sorin Hognogi NU a scos un timp prea bun și a ratat podiumul.

Despre accidentul din 2013, când Hognogi s-a dus la mare cu Dusterul de serviciu, iar mașina a luat daună totală!

În 2013, Dusterul din dotarea Primăriei Spermezeu a fost implicat într-un accident rutier. Un grup de tineri din localitate au plecat la mare, cu un microbus și cu mașina de serviciu a primarului, care a fost condusă de consilierul acestuia, Marian Mizgan. Primarul Sorin Hognogi NU a fost implicat în acel accident, deoarece el conducea microbusul cu tineri, dar consilierul acestuia și încă o pasageră au suferit leziuni destul de grave.

În accidentul din 2013, produs pe raza ocalității Sinaia, Dusterul a fost făcut praf, dar banii s-au recuperat deoarece mașina avea asigurare CASCO!

În Spermezeu, Hognogi e jupânu’! E la al III-le mandat și NU are contra-candidat!

Sorin Hognogi este pasionat de off-road și a deținut mai multe mașini de teren. Hognogi a mai avut tentative să participe la off-road cu Dusterul primăriei, dar a ezitat de fiecare dată. La cea de-a III-a ediție, Hognogi și-a luat inima-n dinți și a intrat în competiție cu mașina de serviciu. Poate fi vorba de o gafă de proporții, ignoranță sau nevoia de a ieși în evidență (bad publicity is still publicity).

Sorin Hognogi este la al III-lea mandat de primar al comunei Spermezeu și în 2016 a luat 1.859 de voturi (85% ) și momentan NU se prefigurează un posibil contra-candidat la primărie.

1 notes
450 views
bookmark icon

One thought on “Primarul din Spermezeu a participat la un concurs off-road cu Dusterul Primăriei! Sorin Hognogi e pasionat de off-road și s-a dus la competiție cu mașina de serviciu!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *