Primarul Dorin Vlașin anunță că Guvernul a alocat o sumă record pentru susținerea proiectelor de investiții ale orașului Năsăud

 -  -  998


Primarul din Năsăud, Dorin Vlașin, a anunțat că orașul pe care îl administrează va beneficia anul acesta de cea mai mare sumă alocată vreodată de Guvern pentru această unitate administrativ-teritorială, banii fiind destinați susținerii proiectelor de investiții.

Odată cu adoptarea proiectului Legii bugetului de stat pentru anul 2021, s-au alocat pentru orașul nostru 50 de miliarde de lei vechi, reprezentând cea mai mare sumă destinată investițiilor primită vreodată de orașul nostru. Pe această cale, vreau să mulțumesc în numele comunității noastre Guvernului României și în mod special, premierului, domnului Florin Cîțu! Acest sprijin venit din partea Guvernului României reprezintă singura posibilitate de a susține toate proiectele aflate în derulare, dat fiind faptul că suma cofinanțărilor de care orașul nostru trebuia să dispună nu ar fi putut fi acoperită din Bugetul Local. Fără acest sprijin eram puși în situația de a face un împrumut bancar sau de a renunța la unele proiecte de investiții. Este important ca noi toți să înțelegem că orice proiect inițiat este sortit eșecului dacă nu se reușește asigurarea cofinanțărilor din bugetul local și respectarea criteriilor de eligibilitate pentru a obține restul finanțării din fonduri europene (sau alte surse de finanțare).”, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

Potrivit primarului, zilele viitoare, administrația locală din Năsăud va prezenta și noile investiții pe care le pregătește.

”Zilele următoare, alături de viceprimarul orașului Năsăud, Marius Bodea, vom vorbi pe larg despre acest subiect și despre noile proiecte de investiții la care lucrăm în prezent. Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și răbdare, Consiliului Local pentru suținerea acordată și întregii echipe a Primăriei Năsăud pentru implicare și buna colaborare! Doar împreună, prin solidaritate și implicare, putem dezvolta Năsăudul!”, a adăugat Dorin Vlașin.

0 notes
123 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *