Primarul Ioan Turc: ”Atât de bine s-a administrat problema piețelor, încât venim cu bani de acasă ca să asigurăm funcționarea lor”

 -  -  11259


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, este de părere că piețele ar trebui să fie o sursă de venit pentru orice administrație locală, dar afirmă că lucrurile nu stau deloc așa la Bistrița. Ba din contră, municipalitatea este nevoită să aloce bani din bugetul local pentru a asigura funcționarea acestui sector.

”Direcția Piețe este una bugetată, finanțată de la bugetul Consiliului Local. E o situație pe care eu o consider ca fiind una neconformă, atâta timp cât în orașele civilizate (…) piețele reprezintă sursă de venit. Atât de bine au gestionat administrațiile trecute problema piețelor, încât venim cu bani de acasă ca să funcționeze piețele. Și în această materie îmi propun să fac modificări substanțiale, de structură”, a declarat primarul într-o conferință de presă.

Primarul Ioan Turc nu a oferit mai multe detalii cu privire la modificările pe care intenționează să le facă, dar a afirmat că va veni cu informații în legătură cu acest subiect.

1 notes
384 views
bookmark icon

One thought on “Primarul Ioan Turc: ”Atât de bine s-a administrat problema piețelor, încât venim cu bani de acasă ca să asigurăm funcționarea lor”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *