Primarul Ioan Turc: ”Contractul cu compania care se ocupă de serviciul de iluminat public este un eșec”. Ce are de gând să facă municipalitatea

 -  -  11069


În vara acestui an, Primăria Bistrița a încheiat un contract cu o companie din Timișoara – ELBA COM SA – pentru asigurarea funcționării în condiții bune a serviciului de iluminat public pe raza municipiului Bistrița. Însă, la doar câteva luni de la semnarea contractului, primarul Ioan Turc anunță că nu este mulțumit de modul în care compania își îndeplinește obligațiile prevăzute în contract.

Contractul cu ELBA este un eșec. Modul în care această societate răspunde așteptărilor noastre și clauzelor prevăzute în contract este unul profund defectuos. Urmează, luni, să avem o întâlnire cu directorul ELBA, prin internet, și am să îi transmit domnului director faptul că, în situația în care nu remediază urgent deficiențele, (…) vom rezilia unilateral contractul. Sunt locuri în oraș în care de săptămâni întregi nu sunt rezolvate problemele legate de iluminatul public”, a declarat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Contractul cu compania ELBA COM SA Timișoara a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, această companie având sarcina de a gestiona serviciul de iluminat public în municipiul Bistrița. Prin contractul semnat cu administrația locală, compania s-a angajat că va desfășura activitățile de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei de iluminat public existente.

1 notes
194 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *