Primarul Ioan Turc: ”Contractul cu Elba merge prost și pe componenta de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public”

 -  -  11080


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, este în continuare nemulțumit de activitatea companiei Elba COM SA Timișoara, care se ocupă de serviciul de iluminat public din oraș, și așteaptă ca reprezentanții acestei companii să vină la Bistrița pentru discuții.

În ultima ședință a Consiliului Local Bistrița, primarul Ioan Turc a explicat că lucrurile merg prost nu doar în ceea ce privește asigurarea funcționării în condiții optime a sistemului de iluminat. Probleme există și în ceea ce privește extinderea și modernizarea acestui sistem.

”Din păcate, contractul cu Elba, societate care a câștigat delegarea de gestiune pentru iluminatul public, merge prost pe componenta de modernizare-extindere. Sunt o serie de lucruri neclare. În acest sens, i-am invitat pe cei de la Elba să vină la Bistrița, pentru că am avut câteva întâlniri online, în așa fel încât să ne punem de acord cu privire la modalitatea de lucru. Îi asigur pe bistrițenii care locuiesc pe străzi publice care nu au iluminat public că această problemă va fi rezolvată. Adică, ne propunem ca anual să extindem rețeaua de iluminat public cu 3, 4 chiar 5 km”, a spus Ioan Turc.

Contractul cu compania ELBA COM SA Timișoara a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani, această companie având sarcina de a gestiona serviciul de iluminat public în municipiul Bistrița. Prin contractul semnat cu administrația locală, compania s-a angajat că va desfășura activitățile de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei existente de iluminat public.

De curând, municipalitatea a înființat și o linie telefonică de tip Tel Verde (0800 500 072) unde cetățenii pot suna și pot sesiza problemele privind iluminatul public de pe raza orașului Bistrița și localităților componente.

1376190cookie-checkPrimarul Ioan Turc: ”Contractul cu Elba merge prost și pe componenta de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public”
1 notes
205 views
bookmark icon

One thought on “Primarul Ioan Turc: ”Contractul cu Elba merge prost și pe componenta de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.