Ioan Turc, despre noua organigramă a Primăriei Bistrița: Documentul este finalizat. Urmează să venim cu el în fața Consiliului Local

 -  - 


Primarul Ioan Turc a anunțat că proiectul privind noua organigramă a Primăriei Bistrița a fost finalizat și urmează ca în scurt timp acesta să fie analizat și supus la vot în Consiliul Local. 

”Documentul este finalizat. Mâine (n.r. – miercuri) va avea loc o întâlnire cu sindicatul din Primărie, pentru că procedura prevede această obligație. Ulterior, vom veni cu organigrama în fața Consiliului Local. Sigur că această organigramă, așa cum este ea gândită, va aduce și diminuări ale costurilor pe componenta de funcționare”, a declarat primarul Ioan Turc în ședința de marți a Consiliului Local Bistrița, răspunzând unei interpelări a consilierului USR Nicolae Pavelean pe această temă.

La finalul anului trecut, Ioan Turc a precizat că Primăria Bistrița va avea o nouă organigramă înainte de adoptarea bugetului pe anul 2023.

Într-o declarație anterioară, edilului Bistriței a afirmat că prin noua organigramă va fi redus numărul de funcții și unele structuri din cadrul Primăriei vor fi comasate.

”Vom reduce numărul de funcții, vom comasa anumite structuri din Primărie. Vom încerca să ne așezăm mai bine într-o matrice mai funcțională. De fapt, asta ne dorim: ca aparatul să funcționeze mai bine. O organigramă nu se reface de amorul artei. O gândești în așa fel încât aparatul să devină cu adevărat un suport pentru realizarea unei viziuni de dezvoltare a orașului”. Nu m-am grăbit cu modificarea organigramei. Nu am vrut să pățesc ceea ce a pățit, de exemplu, Primăria din Timișoara. Acolo s-au grăbit, au modificat organigrama și acum au o ploaie de procese și un blocaj instituțional sever. Am ținut să îi cunosc pe oameni, să înțeleg utilitatea lor, modul în care se integrează de fapt în acest puzzle mare. Nu îmi place să tai și pe urmă să măsor. Am măsurat, acum știu ce avem de făcut”, a mai declarat anul trecut primarul Ioan Turc.

Primăria Bistrița va avea o nouă organigramă înainte de adoptarea bugetului pe anul 2023

Primăria Bistrița pregătește o nouă organigramă. Ioan Turc: ”Nu m-am grăbit. Am ținut să îi cunosc pe oameni și să înțeleg modul în care se integrează în acest puzzle. Acum știu ce avem de făcut!”

Vizualizări 1,732 

bookmark icon

One thought on “Ioan Turc, despre noua organigramă a Primăriei Bistrița: Documentul este finalizat. Urmează să venim cu el în fața Consiliului Local

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.