Primarul Ioan Turc face apel la bistrițeni să participe la concursurile organizate de municipalitate: ”Știu că există în oraş o anumită opinie cu privire la concursurile măsluite, dar vă asigur că perioada aceea a trecut”

 -  -  311


Primarul Bistriței, Ioan Turc, a făcut apel la cetățeni să participe la concursurile organizate de municipalitate și a ținut să îi asigure pe aceștia că toate concursurile sunt corecte și că a trecut perioada în care acestea erau ”măsluite”.

Fac un apel la toţi bistriţenii care doresc să lucreze la Primăria Bistriţa. Îi îndemn să vină la concursuri. Din păcate, organizăm concursuri pentru specialităţi la care avem probleme, unde suntem descoperiţi, ingineri de exemplu sau la Poliţia Locală, pe componenta de Disciplină în construcţii, şi nu prea vin concurenţi. Eu ştiu că există în oraş o anumită opinie cu privire la concursuri măsluite. Oamenii au un sentiment de deja-vu când aud despre organizarea unor concursuri la Primărie, dar ţin să-i asigur că perioada aceea a trecut. Practic, toate concursurile care se organizează la Primăria municipiului Bistriţa sunt concursuri corecte, cinstite. Dacă voi avea cel mai mic indiciu că acest lucru nu se întâmplă într-o anumită situaţie, nu voi ezita să aplicăm legea, pentru că este o faptă penală, şi colegii mei ştiu acest lucru, am avut discuţii aplicate”, a spus primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

În prezent, Primăria Bistrița are în desfășurare mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, lista acestora putând fi consultată pe pagina de internet a instituției, la secțiunea Posturi Vacante.

1 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “Primarul Ioan Turc face apel la bistrițeni să participe la concursurile organizate de municipalitate: ”Știu că există în oraş o anumită opinie cu privire la concursurile măsluite, dar vă asigur că perioada aceea a trecut”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.