Primarul Ioan Turc: ”Îmi doresc mult ca acest Crăciun să fie unul al solidarităţii”

 -  - 


În preajma sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Bistriţa va derula o campanie umanitară dedicată persoanelor vulnerabile din oraş, bistrițenii având ocazia să se implice în această acțiune.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a făcut apel la toți cei care vor să susțină campania municipalității.

Îmi doresc mult ca acest Crăciun să fie un Crăciun al solidarităţii. De aceea, adresez o invitaţie tuturor bistriţenilor, asociaţiilor, fundaţiilor, societăţilor comerciale să punem împreună umărul pentru ca persoanele vulnerabile din Bistriţa să se bucure de Crăciun, de sărbători. În acest sens, aşteptăm donaţii constând în alimente neperisabile (conserve, zahăr, ulei etc.), dulciuri, pături, încălţăminte, şosete. Toate donaţiile pot fi făcute la centrul nostru de pe Bulevardul Independenţei, nr. 24-26, în perioada 6-20 decembrie, pe luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00. Cred că vom avea un Crăciun mult mai frumos şi ne vom simţi fiecare dintre noi mai bine şi în măsura în care vom ţine cont de faptul că în Bistriţa, ca pretutindeni în această țară și nu numai, sunt şi oameni care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat primarul Ioan Turc.

Sursa citată a explicat că municipalitatea are o listă a persoanelor vulnerabile din Bistriţa, persoane care sunt incluse în programele sociale ale Primăriei Bistrița.

”Avem o listă a persoanelor vulnerabile. Sunt oameni care sunt susținuți de Primărie prin diferite programe, avem și zone cu populație pauperă compactă, sunt comunități întregi în Bistrița care realmente au nevoie. (…) Totul se va face cât se poate de transparent, toţi cei care vor dona îşi vor declina identitatea, va fi înregistrată fiecare donaţie, iar intrările vor fi egale cu ieşirile, cu nominalizarea tuturor celor care vor primi cadouri”, a completat Ioan Turc.

8 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.