Primarul Ioan Turc: Luna curățeniei sub auspicii noi, la Bistrița

 -  -  1209


La Bistrița, campania ”Luna curățeniei” a debutat sub auspicii noi, a anunțat primarul Ioan Turc, care a solicitat companiei Supercom să salubrizeze străzile și a verificat modul în care se realizează această acțiune.

Programul de spălare și igienizare profesională a străzilor și trotuarelor din municipiu este, de la începutul acestei luni, în plină desfășurare chiar și noaptea. Împreună cu viceprimarul Sorin Hangan, am urmărit echipele Supercom aflate în exercițiu la ore în care traficul rutier este redus, pentru eficacitate maximă. Această acțiune de salubrizare stradală, solicitată de Primăria Bistrița și efectuată în premieră, între orele 08.00-14.00 și 22.00-06.00, cuprinde întreg orașul și se va încheia în 7 aprilie”, a anunțat primarul municipiului Bistrița.

Pe tot parcursul lunii aprilie, la Bistrița se desfășoară campania ”Curăţenia de primăvară”, care se va încheia cu câteva zile înainte de data la care creștinii ortodocși sărbătoresc prima zi de Paști. Autoritățile promit că până atunci orașul va fi curat.

1231770cookie-checkPrimarul Ioan Turc: Luna curățeniei sub auspicii noi, la Bistrița
0 notes
334 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.