PRIMARUL Ioan Turc, primit cu APLAUZE de membrii PNL în seara victoriei! Au servit șampanie și au glumit pe seama lui Radu Moldovan, liderul PSD care-a vrut Primăria la panoplie!

 -  -  1866


Ioan Turc a devenit primarul Bistriței și imediat după conferința de presă, acesta a fost asaltat de susținători și membri de partid!

După discursul și pozele realizate în fața sediului de pe Pietonal, PNL-iștii s-au retras la sediul de pe Titulescu, unde au sărbătorit la ceas de noapte.

PNL-iștii au servit șampanie, în cinstea victoriei! Ioan Turc a venit mai târziu și a fost primit în APLAUZE de cei prezenți!

La sediul Organizației Municipale au fost prezenți: Ioan Turc, Diana Morar (secretar de stat Ministerul Justiției), Sorin Hangan (propus pt funcția de viceprimar), Ioan Peteleu (consilier local), Florin Urâte (consilier local), Sanda Cicioc (director Finanțe), Ștefan Cicioc (consilier local), Ștefan Brici (consilier local), Tudor Filip (consilier local), Cristian Munthiu (conslier local) dar și alți simpatizanți ai PNL.

Primarul Ioan Turc s-a lăsat așteptat, iar la intrarea în sediu a fost primit cu APLAUZE! Primarul Bistriței a fost felicitat și îmbrățișat de cei prezenți!

Atmosfera a fost una relaxată și liberalii s-au destins cu glume despre declarațiile lui Radu Moldovan. După o campanie grea, Alianța PNL -USR-PLUS a câștigat Primăria Bistrița, după 12 ani de dominație PSD.

0 notes
991 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *