Primarul Ioan Turc: ”Proiectul unui teatru profesionist la Bistrița a intrat într-o nouă etapă, a analizei aplicate la fața locului”

 -  -  11048


Proiectul unui teatru profesionist la Bistrița a intrat într-o nouă etapă, a analizei aplicate la fața locului, a anunțat primarul Ioan Turc.

Potrivit edilului, regizorul Radu Afrim s-a aflat astăzi la Bistrița și a purtat discuții cu conducerea municipalității.

Reputatul regizor Radu Afrim ne-a fost oaspete, azi, la Primăria municipiului, apoi la Palatul Culturii, unde, alături de managerul Gavril Țărmure, am creionat și am aprofundat deja ideea unor spectacole, inclusiv cu detalii tehnice privind scena, lumina, sonorizarea și chiar un casting. Bistrița le poate oferi iubitorilor de teatru reprezentații de calitate, iar implicarea lui Radu Afrim, proaspăt laureat UNITER, este deja o garanție. De aceea, până când va avea un edificiu dedicat, actul artistic nu mai trebuie să stea în așteptare. Împreună ridicăm cortina”, a precizat Ioan Turc.

Ioan Turc a anunțat, în mai multe rânduri, că în Bistrița urmează să fie dezvoltată, în viitorul apropiat, o activitate teatrală ”veritabilă”, pe măsura așteptărilor locuitorilor orașului. 

1 notes
173 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *