Primarul Ioan Turc: ”Ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public – o acțiune în desfășurare”

 -  -  21311


Primăria municipiului Bistrița a demarat acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public, potrivit primarului Ioan Turc.

”În ceea ce privește ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public, discutăm despre o acțiune aflată deja în desfășurare pentru mașinile care pot fi ridicate, cele pentru care termenele prevăzute de lege s-au împlinit. Există o procedură în acest sens, avem și un cadru legal. Am identificat o locație pentru acest lucru. Ne preocupă, suntem cât se poate de interesați ca această acțiune să se desfășoare continuu, până când nu vom mai avea mașini abandonate pe domeniul public”, a spus primarul Ioan Turc în ultima ședință a Consiliului Local Bistrița, răspunzând unei interpelări a consilierului Nicolae Pavelean pe această temă.

Mașinile care vor fi ridicate de pe domeniul public vor fi depozitate pe un teren situat în zona Zăvoaie.

La începutul acestui an, primarul Ioan Turc a anunțat că a solicitat Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița să facă un inventar al mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului, fiind identificate aproape 600 de astfel de autovehicule.

2 notes
436 views
bookmark icon

2 thoughts on “Primarul Ioan Turc: ”Ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public – o acțiune în desfășurare”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *