Primarul Ioan Turc, ședință cu șeful Direcției de Servicii Publice din Primăria Bistrița, Ioan Crețiu. Ce teme au fost abordate

 -  -  21130

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a purtat discuții cu șeful Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei, Ioan Crețiu, fiind abordate subiecte precum curățenia din oraș, siguranța pietonilor și iluminatul festiv.

Astăzi am avut o întrevedere mai aplicată cu directorul Direcției de Servicii Publice din cadrul municipalității, Ioan Crețiu, subiectul principal fiind curățenia din Bistrița. Am pretins o mai mare seriozitate în privința monitorizării și confirmării lucrărilor specifice care urmează a fi efectuate, dar, pentru înlăturarea deficiențelor de tot felul, vom invita și reprezentanții Supercom la o discuție de fond despre felul în care se face curat și se ridică gunoiul”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Pe de altă parte, primarul afirmă că a solicitat un raport cu privire la trecerile de pietoni nesemnalizate luminos, în vederea remedierii acestui neajuns la nivelul tuturor acestor zone ce comportă riscuri maxime pentru siguranța rutieră.

”De asemenea, se va solicita un aviz de la Poliția Rutieră pentru refacerea trecerii de pietoni din capătul pietonalului (zona Raiffeisen), dar se va studia și o soluție tehnică pentru accesul auto dinspre vestul pietonalului exclusiv al mașinilor pentru intervenții de urgență (Ambulanță, Pompieri, Poliție)”, a mai adăugat Ioan Turc

Totodată, primarul Ioan Turc a discutat cu șeful Direcției de Servicii Publice Bistrița și despre iluminatul stradal pentru sărbătorile de iarnă.

”În acest an, avem în vedere o abordare diferită a iluminatului festiv, dar vom crea și insule de lumină cu un caracter aparte în mai multe puncte intens circulate, precum și în fiecare dintre cartierele Bistriței”, a mai precizat sursa citată.

2 notes
255 views
bookmark icon

2 thoughts on “Primarul Ioan Turc, ședință cu șeful Direcției de Servicii Publice din Primăria Bistrița, Ioan Crețiu. Ce teme au fost abordate

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *