Primarul Ioan Turc: ”Ștrandul Codrișor va fi modernizat cu adevărat”

 -  -  31040


Ștrandul Codrișor din Bistrița va fi ”cu adevărat modernizat”, dă asigurări primarul municipiului, Ioan Turc. Acesta precizează că administrația locală va solicita finanțare europeană pentru o astfel de investiție.

”Ștrandul municipal ”Codrișor” va fi modernizat cu adevărat, după eșecul reabilitării efectuate cu un milion de euro de vechea administrație, cu peticiri și revopsiri anuale. Vom depune un proiect pe fonduri europene, prin care vom reconfigura amplasamentul inclusiv cu un bazin acoperit, saune, tobogane noi, temperatură controlată a apei, plus condiții mai bune de relaxare în întreg complexul”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Reamintim că, între anii 2015 – 2017, Ștrandul Codrișor a fost închis pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, valoarea totală a investiției ridicându-se la aproximativ un milion de euro. 

Pe lângă cele trei bazine care au fost renovate (unul mare, de dimensiuni olimpice, și două mici destinate copiilor), baza de agrement a fost dotată și cu un spațiu de joacă pentru copii, un loc de picnic și un teren de baschet. După aceste investiții, ștrandul a fost redeschis în luna august a anului 2017. De atunci, Ștrandul a funcționat în fiecare sezon estival.

Pe de altă parte, primarul a adăugat că are planuri și pentru zona pârtiei Cocoș.

”În această zonă va fi construit un alpine-coaster ce va putea fi folosit pe tot parcursul anului, un proiect care ar prelua telescaunul existent și ar crește atractivitatea unei investiții păguboase pentru municipiul Bistrița, actualmente total dependentă de câteva zile cu zăpadă”, a adăugat Ioan Turc.

3 notes
165 views
bookmark icon

3 thoughts on “Primarul Ioan Turc: ”Ștrandul Codrișor va fi modernizat cu adevărat”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *