Primarul Ioan Turc: ”Vacanța mare a început cu lecții de natație!”

 -  -  1


Pentru aproape 300 de elevi din municipiul Bistrița, vacanța mare a început cu lecții de natație, spune primarul Ioan Turc. Edilul Bistriței a anunțat că a debutat programul ”Școala de înot”, derulat cu bani din bugetul local.

””Școala de înot” este un program pe care l-am inițiat pentru susținerea activităților sănătoase, dar și distractive de care pot beneficia școlarii din Bistrița. În prezent, 283 de elevi din clasa a IV-a se bucură deja de un abonament gratuit cu 10 cursuri de înot la cele două bazine din oraș, Schreiner și Casa EMA. Pentru acest an, avem un buget de 137.400 lei, ce reprezintă contravaloarea abonamentelor oferite tuturor elevilor de clasa a IV-a din municipiu. Înscrierile rămân deschise la cele două bazine de înot până la începutul următorului an școlar. Invit părinții să profite de această oportunitate pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor și dobândirea unei abilități utile pentru toată viața!”, a transmis primarul Ioan Turc.

Programul „Şcoala de înot” este destinat elevilor claselor 0 – IV înscrişi în învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Bistriţa care vor beneficia de un abonament în limita a 10 ore gratuite, la disciplina înot, pe durata studiilor din ciclul primar. 

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

  • carnet de elev;
  • adeverinţă medicală care să ateste capacitatea elevului de a practica înot;
  • formular completat şi semnat de părinţi (formularul se găseşte la prestator şi se va completa la data înscrierii).
1 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.