Primarul Ioan Turc: ”Voi face o analiză cât se poate de obiectivă cu privire la decalarea programului din Primăria Bistrița”

 -  -  11375


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a anunțat că va face o analiză ”cât se poate de obiectivă” cu privire la posibilitatea decalării programului din Primăria Bistrița, urmând să stabilească dacă angajații instituției vor munci în două schimburi sau o decizie în acest sens va fi amânată până când pandemia va permite acest lucru.

Am spus, inclusiv în campania electorală, că vom merge pe două schimburi. Motivul pentru care am amânat o discuție în interiorul Primăriei Bistrița pe acest subiect este valul de îmbolnăviri din instituție. Avem destul de mulți oameni care au fost diagnosticați pozitivi și de aceea am temporizat puțin acest lucru, dar vă asigur că, fie acum, în câteva zile dacă se poate, fie imediat ce ne vom permite din punct de vedere al stării pandemice, vom duce la îndeplinire ceea ce am spus. (…) Avem nevoie de acest lucru, oamenii așteaptă acest lucru. (…) Dacă stabilesc un anumit program decalat și ni se îmbolnăvește cineva, imediat intrăm într-o stare de incertitudine în ceea ce privește continuarea programului decalat. Dar, repet, voi face o analiză cât se poate de obiectivă cu privire la acest subiect și voi ieși cu un anunț public. Adică, voi spune exact dacă începem sau amânăm puțin până când pandemia ne va lăsa în pace”,a declarat primarul Ioan Turc în emisiunea ”Punct și de la capăt” de la postul de televiziune Sângeorz TV.

De asemenea, edilul a afirmat că, în ultima ședință a Consiliului Local Bistrița, au fost adoptate două proiecte de hotărâre referitoare la realizarea unui audit în Primăria Bistrița.

”Pentru a avea o privire cât mai clară, pentru a înțelege cât mai bine lucrurile și pentu ca deciziile pe care le vom lua să fie cele corecte, la rectificarea de buget pe care am trecut-o prin Consiliului Local am inițiat două proiecte de hotărâre referitoare la realizarea unui audit de personal, în urma căruia vom avea o expertiză bună cu privire la cum ar trebui să arate o organigramă a Primăriei Bistrița, în așa fel încât activitatea în Primărie să se desfășoare cât mai bine”, a mai adăugat Ioan Turc.

1 notes
500 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *