Primarul Nicolae Moldovan: ”Am pus la punct ultimele detalii pentru implementarea variantei de ocolire a orașului Beclean”

 -  -  1203


Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat că, împreună cu specialiști ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a pus la punct ultimele detalii pentru implementarea variantei de ocolire a orașului.

Ieri, 16 aprilie, la CNAIR București am perfectat ultimele detalii pentru implementarea variantei de ocolire a orașului Beclean, care este un obiectiv foarte important pentru decongestionarea traficului din orașul nostru. Un colectiv de specialiști ai Ministerului Transportului și Infrastructurii au finalizat toți pașii în vederea implementării cât mai urgente a acestui obiectiv. În curând, se vor stabili punctajele obținute în cadrul licitației de proiectare și execuție cu constructorii calificați în urma licitației și deliberarea proiectantului și constructorului lucrării”, a anunțat primarul Nicoale Moldovan.

Sursa citată a adăugat că, în urma acestui pas, proiectul va putea fi demarat mai repede decât estima administrația locală.

Nicolae Moldovan a ținut să sublinieze că, la nivel național, aceasta este prima variantă ocolitoare care se implementează prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, în baza unui parteneriat între CNAIR și administrația locală din Beclean.

0 notes
328 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *