Primarul orașului Năsăud, la trei ani de mandat: Au fost ani grei, dar cu realizări care îmbunătățesc viața comunității!

S-au împlinit trei ani de când primarul Dorin Vlașin conduce orașul Năsăud și spune că, deși au fost trei ani dificili, rezultatele muncii sale și ale echipei pe care o coordonează încep să se vadă.

Am împlinit trei ani de mandat, trei ani dedicați dumneavoastră, comunității năsăudene. Au fost trei ani dificili, cu multe greutăți, dar au fost și trei ani frumoși, cu realizări care îmbunătățesc viața comunității năsăudene și imaginea orașului nostru drag! Chiar dacă proiectele nu se implementează cu viteza pe care am dori-o, în principal din cauza legislației complicate, totuși, suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește investițiile în dezvoltarea comunității noastre, având peste 40 de proiecte cu finanțare nerambursabilă în diverse stadii de implementare, un număr uriaș pentru un orășel de mărimea Năsăudului! Acest lucru nu ar fi posibil fără implicarea colegilor din primărie, fără susținerea Consiliului local, fără sprijinul și răbdarea comunității năsăudene. Ne bucurăm să vă simțim alături de noi, și la bine și la rău și, pentru aceasta, aveți mulțumirile și recunoștința noastră! Continuăm împreună dezvoltarea Năsăudului nostru drag! Mulțumim tuturor pentru răbdare, susținere, apreciere și încredere!”, a transmis primarul orașului Năsăud.

Dorin Vlașin se află la primul mandat de primar al acestui oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *