Primarul Ovidiu Crețu îi răspunde liberalului Ioan Turc: ”Ori nu este bine informat și atunci trebuie să pună mâna pe carte, dacă n-a făcut-o la vreme, ori este în căutarea senzaționalului cu orice preț și atunci e mincinos!”

 -  -  13807 

Ultimele declarații ale președintelui Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, referitoare la reabilitarea Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița l-au determinat pe primarul municipiului, Ovidiu Crețu, să reacționeze și să îl taxeze dur pe liberal.

”Părerile exprimate public de domnul Ioan Turc referitoare la demersurile făcute de municipalitate în vederea reabilitării clădirii Colegiului Național Liviu Rebreanu sunt neadevărate și vreau să fac precizarea că finanțarea acestui obiectiv a fost respinsă din cauza faptului că imobilul nu se află în proprietatea noastră. Afirmația „au pierdut finanțarea europeană din cauza faptului că șefimea din Primăria Bistrița a uitat să trimită în timp util o adresă, o adeverință, o țâdulă” este absolut iresponsabilă. Ori nu este bine informat și atunci trebuie să pună mâna pe carte, dacă n-a făcut-o la vreme, ori este în căutarea senzaționalului cu orice preț și atunci e mincinos. Înclin să cred că varianta a doua e valabilă” a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, primarul Ovidiu Crețu.

Reamintim că în ultima conferință de presă a PNL Bistrița-Năsăud, din data de 5 aprilie, Ioan Turc a afirmat: ”Primăria Bistrița, atunci când a primit în folosință gratuită, pe o perioadă de 99 de ani, clădirea Colegiului Național Liviu Rebreanu, a promis că va reabilita capital corpul A. Nu s-a întâmplat absolut nimic! Rezultatul este zero! Au pierdut finanțarea europeană din cauza faptului că șefimea din Primăria Bistrița a uitat să trimită în timp util o adresă, o adeverință, o țâdulă. De atunci nu găsim bani pentru reabilitarea acestui monument de arhitectură care are o destinație cu totul specială”.

13 bookmark
0 notes
532 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.