Primele demersuri pentru amenajarea unor parcări în locul unor foste puncte termice din Bistrița

 -  -  1061


Primăria Bistrița vrea să demoleze trei foste puncte termice din oraș, Direcția de Servicii Publice din cadrul instituției solicitând oferte de preț pentru aceste lucrări de demolare.

Potrivit caietului de sarcini postat pe site-ul Primăriei Bistrița, urmează să fie demolate punctele termice de pe strada Petru Maior (în suprafață de 202 mp), de pe Aleea Spătarului (230 mp) și de pe strada Rodnei (196 mp).

În toate cele trei cazuri, clădirile fostelor puncte termice sunt în stare avansată de degradare. În urma demolării lor va fi eliberată suprafața de 628 de metri pătrați.

În locul acestor puncte termice, Primăria Bistrița își propune să amenajeze locuri de parcare.

Potrivit primarului Ioan Turc, acestea sunt primele puncte termice care vor fi demolate cu scopul amenajării unor parcări. ”În primă fază vor fi amenajate parcări la sol, iar apoi vom construi parcări pe structură ușoară”, a explicat Ioan Turc.

Prin demolarea celor trei puncte termice se estimează că vor fi create aproximativ 100 de noi locuri de parcare.

În caietul de sarcini se mai arată că demolarea se va realiza pe parcursul zilei, fără să afecteze orele de odihnă ale locuitorilor din vecinătatea punctelor termice. Durata de execuție a lucrărilor este de 15 zile lucrătoare de la data semnării unui contract în acest sens.

1349530cookie-checkPrimele demersuri pentru amenajarea unor parcări în locul unor foste puncte termice din Bistrița
0 notes
186 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.