Din Bistrita

Primul parc pentru câini din Bistrița va fi inaugurat luna viitoare

 -  - 


Primul parc pentru câini amenajat în municipiul Bistrița, în zona Ștrandului Codrișor, va fi inaugurat luna viitoare, a anunțat primarul Ioan Turc. 

”Parcul pentru câini de lângă Ștrandul Codrișor va fi inaugurat luna viitoare. Un al doilea parc pentru câini va fi amenajat în zona Big, fosta zonă Big”, a spus primarul Ioan Turc.

În primăvara acestui an, mai multe persoane deranjate de faptul că proprietarii animalelor de companie nu utilizează pungi pentru colectarea dejecțiilor au făcut sesizări la Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud. În urma plângerilor, instituția a avertizat public că plimbarea animalelor de companie, în special a câinilor, nu este permisă pe spațiile verzi (parcuri, grădini, scuaruri, fâșii plantate, păduri de agrement) și că deținătorii de câini au obligația de a utiliza pungi pentru colectarea dejecțiilor.

Garda de Mediu Bistrița-Năsăud avertizează că plimbarea câinilor nu este permisă pe spațiile verzi. Ce amenzi riscă cei care nu se conformează

Primarul Ioan Turc, despre anunțul Gărzii de Mediu privind interdicția de a plimba câinii pe spațiul verde: ”Absurd, inacceptabil şi de neaplicat”

127 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.