Prinsă la volan beată și fără permis de conducere, o tânără a fost reținută de polițiști

 -  -  1042O tânără de doar 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Deși era beată și nu deținea nici permis de conducere, tânăra se afla la volanul unui autoturism când a fost depistată de oamenii legii.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat o tânără de 21 de ani, cu ocazia acțiunilor preventive desfășurate, conducând un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost oprită în trafic, pe raza municipiului Bistrița, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În autoturism se mai afla și o altă tânără, de 26 de ani, din Bistrița, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tinerei de 21 de ani, din Monor, dar care locuiește efectiv în Bistrița, fiind cercetată pentru infracțiuni la regimul rutier. Ulterior, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis, conducere cu alcoolemie și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului.

0 notes
167 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *