Pro Romania a trecut la operațiunea : ”RACOLAȚI primarii!” 5 de la PSD și 2 de la PNL sunt gata-gata să treacă la Partidul lui Ponta!

 -  -  2447


La conferința de presă susținută de Pro Romania, președintele filialei, Grigore Timoce a spus că a discutat cu câțiva primari PSD, dispuși să treacă la Partidul lui Ponta. Principalul motiv al trădării: pimarii sunt nemulțumiți de modul dictatorial în care sunt tranșate lucrurile în PSD Bistrița-Năsăud, filială condusă de Radu Moldovan. Filip Moisil a amintit că din partea PNL ar fi 2 primari gata-gata să treacă la Pro Romania, dar așteaptă momentul prielnic, în funcție de rezultatele următoarelor alegeri electorale.

Reporter: – În mediul rural, cum vă primesc primarii: vă înjură, vă laudă, ați negociat ceva?

Grigore Timoce: – Nu am negociat nimic… ne concentrăm pe alegerile europarlamentare. Vor să vină la pro Romania primari din ambele părți și sunt primari din comune mari. O parte sunt nemulțumiți…

Reporter: – De cine sunt nemulțumiți: de Dragnea, de Radu Moldovan?

Ewald Cira (liderul pro Romania, Năsăud): -Stilul de comunicare din PSD! Apune era asta…

Reporter: – Căutam raționamentul pentru care un primar ar pleca de la PSD.

Grigore Timoce: Ca să-și securizeze viitoarea funcție de primar, pentru că bănuiesc că de-asta primarii luptă pentru că își doresc un nou mandat.

intervine Filip Moisil: – poate și spiritul local față de sondajele care au apărut…. poate întrebările pe care și le pun vis-a-vis de oamenii noi, gândire nouă.

intervine Cristian Codrărean: – Primarii sunt aleși de oamenii din comunitățile respective. Dacă el ca om are proiecte în derulare și dacă vede că partidul actual s-ar putea să nu-l ducă să-și continue obiectivele, atunci vă întreb: NU are obligația să-și securizeze mandatul?

Pro Romania este condus de Grigore Timoce fost subprefect PSD, Cristian Codărean fost consilier local PSD, președinte pro Romania pe Bistrița. Filip Moisil fost consilier PNL este secretar general la partidul lui Victor Ponta. Momentan, pro Romania Bistrița Năsăud are 15 structuri la nivel de județ, NU au target pentru europarlamentare și speră să atingă 5%.

Liderii pro-Romania s-au ferit să spună numele primarilor care au negociat trădarea și s-au limitat în a spune că sunt primar de comune mari…

0 notes
1572 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *