Probleme în județ din cauza ninsorii. Cinci localități au rămas fără curent

 -  -  2335


În ultimele 24 de ore, în județul Bistrița-Năsăud, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru curățarea drumurilor și combaterea poleiului. Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pe drumurile naționale au acționat 34 de utilaje cu 850 tone material antiderapant, în vreme ce la nivelul drumurilor județene au acționat 43 de utilaje cu 1.110 tone material antiderapant.

La această oră, în județ, în continuare se circulă în condiții de iarnă.

Din cauza zăpezii, în cursul nopții, 3 localități au rămas fără energie electrică, însumând două linii de medie tensiune defecte cu 2.588 abonați afectați. Este vorba despre Teaca, Parva și Rebra.

Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud precizează că ”furnizorul de energie electrică a intervenit cu două autospeciale și patru angajați pentru remedierea defecțiunilor apărute pe rețeaua de medie tensiune din localitățile respective. În localitățile Parva și Rebra, defecțiunile au fost remediate în cursul nopții, iar în localitatea Teaca se lucrează pentru remediere”.

În plus, în cursul acestei dimineți au mai fost semnalate defecțiuni la rețeaua de alimentare cu energie electrică și în localitățile Strâmba și Mijlocenii Bîrgăului, momentan lucrându-se pentru remedierea acestora.

2 bookmark
0 notes
60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.