Probleme-n paradis? Radu Moldovan MAZILIT la Realitatea TV, televiziunea “prietenului” Cozmin Gușă! Au amintit de relația cu serviciile și despre trecutul de chelner la “Flora” și la “Liliacul”!

 -  -  32234Realitatea TV redenumită (Realitatea PLUS) a realizat o emisiune scurtă despre trecutul și combinațiile președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan. În fapt, Realitatea TV NU a prezentat nicio informație nouă, ci practic a înșiruit o serie de detalii culese din presa locală, date care se regăsesc în declarațiile de avere.

Realizatorul emisiunii “TU decizi 100%” a amintit despre fratele lui Radu Moldovan, Macarie Moldovan, directorul-executiv al Aquabis și despre trecutul profesional al liderului PSD: job-ul de la “Liliacul”, Restaurant “Coroana” și “Flora”.

Cozmin Gușă își arată mușchii iar acum, PSD-ul lui Radu Moldovan trebuie “să sară la cap”, în campanie!

În cele 3 minute de emisiune, s-a vorbit despre legătura lui Radu Moldovan cu “serviciile”, prin faptul că a absolvit o facultate la particular dar și Academia  Națională de Informații , școala de cadre a lui PSD-ului înființată de Vasile Dâncu.

Conform declarației de avere, șeful PSD are 8 terenuri, și 2 case: 1 vilă + 1 cabană.

100% TU Decizi este realizată de Laurențiu Botin, emisiune în care sunt prezentați baronii locali sau diferite personaje politice.

Cozmin Gușă este proprietarul Realitatea Plus și pentru o scurtă perioadă s-a activat în PSD alături de Vasile Dâncu! În campania prezidențială și europarlamentară, Realitatea Plus a realizat la Bistrița o serie de emisiuni în care au prezentat obiectivele din mandatul lui Radu Moldovan într-o manieră propagandisticăă, folosind cu cifre exagerate.

Frate-frate, dar brânza-i pe BANI! Prietenul Cozmin Gușă îi arată pisica, acum când PSD-ul e pe tobogan!

Încă din 2010, Radu Moldovan a fost intens promovat pe postul Realitatea TV, pe filiera Gușă – Dâncu. De menționat că stația locală Realitatea TV a fost deținută de Ioan Horoba iar PSD-ul aflat în opoziție în 2010-2011 a avut parte de o puternică susținere mediatică. După ce a ajuns președinte al Consiliului Județean, Realitatea a continuat colaborarea fructoasă și a realizat mai multe transmisii din Bistrița, cu lideri PSD în prim-plan…

Schema mediatică a lui Gușă reprezintă un exercițiu de forță al trustului Realitatea Plus, joc pe care Cozmin Gușă-l face în pre-campania electorală, acum când PSD a suferit 2 înfrângeri majore la europarlamentare și prezidențiale, iar filiala Radu Moldovan a scos cel mai slab scor din istorie (sub 30% pe județ): Klaus Iohannis – 93.768 voturi (71,90%), Viorica Dăncilă 36.642 voturi (29,09%).

Citiți și:

3 notes
1359 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *