Probleme cu privire la sistemul de iluminat public în mai multe zone din Bistrița

 -  -  999


În mai multe zone din municipiul Bistrița au fost constatate probleme cu privire la sistemul de iluminat public, acestea urmând să fie soluționate în perioada următoare, a anunțat primarul Ioan Turc.

În urma verificărilor din teren privind situația becurilor arse, angajații Direcției de Servicii Publice au identificat probleme cu iluminatul stradal în mai multe zone ale Bistriței. E vorba de: Piața Mică, Bulevardul Republicii, Bulevardul Decebal, 1 Decembrie, Aviator Mihai Berbecariu, Grigore Pletosu, Andrei Mureșanu, Romană, George Matheiu, Aleea Șoimilor, Aleea Pandurilor, Aleea Greuceanu, Arțarilor, Iosif Vulcan, Albert Berger, Ion Pop Reteganul, Năsăudului, pietonalul Liviu Rebreanu, dar și pe anumite străzi din Viișoara, Sigmir, Sărata, Unirea și Slătinița. În toate aceste locații a existat cel puțin câte un bec ars, dar au fost și corpuri de iluminat deteriorate, însă neconformitățile sunt în curs de remediere”, a anunțat primarul Ioan Turc printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Edilul Bistriței face apel la cetățenii municipiului să semnaleze orice disfuncționalitate a iluminatului public la telefonul cetățeanului 0800 080 033 (disponibil non-stop) sau pe e-mail la adresa dspb@primariabistrita.ro.

Fostul primar al municipiuli Bistrița, Ovidiu Crețu, afirma că adminsitrația locală plătește anual circa jumătate de milion de euro pentru asigurarea iluminatului public în oraș și în localitățile componente. 

0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *