Profesoară din Bistrița – mesaj emoționat pentru salvatorii bistrițeni

 -  -  1178


O profesoară din municipiul Bistrița le-a scris salvatorilor bistrițenilor pentru a le mulțumi că i-au salvat viața.

Redăm integral scrisoarea:

”Bună dimineața!

Mă numesc Codruța Mazăre, am 44 de ani și sunt din Bistrița. Sunt profesoară. Deocamdată, luna aceasta, am fost pensionată pe caz de boală din cauza invalidității.

De câteva luni mi-am dorit să vă mulțumesc și aș fi vrut să o fac într-un mod aparte, dar nu am reușit. Aș fi vrut să postez pe pagina domniilor voastre de Facebook, un mesaj de mulțumire, adresat cumva tuturor angajaților instituției, dar îndeosebi adresat salvatorilor mei, persoanelor care au constituit echipajele (Terapia mobilă, cei de la descarcerare și cine a mai fost) care în dimineața zilei de 26 februarie, anul acesta, mi-au salvat viața.

A fost un accident de mașină cumplit, cu fracturi și traumatisme grave, din cap până în picioare, dar Dumnezeu m-a salvat. Am avut mai multe momente de luciditate după ce au sosit cei de la ISU, în care îi imploram să mă salveze. Și acum îmi răsună în minte cuvintele lor de încurajare. Nu cred că mi-a mai fost dat vreodată să văd în altă parte sau în altă situație, atâta dovadă de empatie, compasiune, solidaritate și nu în ultimul rând, profesionalism.

Aș fi vrut să-l felicit pe fiecare în parte și să-l îmbrățișez, să-i strâng mâna fiecăruia și să-i mulțumesc personal, dar nu găsesc lista pe care mi-am notat la un moment dat numele lor. E rătăcită pe undeva printre documentele medicale și mi-am zis că dacă o mai caut mult, trec sărbătorile, trece anul, iar acesta ar fi un moment foarte potrivit pentru a vă adresa tuturor sincere felicitări și mulțumiri pentru tot ceea ce faceți.

Cu tehnologia nu sunt prea bună prietenă, adică nu sunt foarte pricepută, dar am reușit totuși să editez trei felicitări pe care aș vrea să le vadă oamenii din lumea întreagă.

Țin să precizez că echipajele care au luat parte la tot ceea ce a implicat salvarea mea, ar fi trebuit să iasă din tură în dimineața zilei de 26 februarie, iar accidentul meu le-a dat programul peste cap. S-a întâmplat la ora 7 și jumătate. Nu e ușor, ca după aproape 24 de ore grele de muncă să fii solicitat din nou și să faci față cu brio unui caz atât de complicat.

Nu găsesc cuvinte într-atât de profunde, încât să pot exprima ceea ce simt cu adevărat: recunoștința, admirația, respectul, aprecierea și dragostea față de acești oameni, care realmente sunt niște ÎNGERI, sunt cu adevărat eroi. Toate aceste zece luni mi le-am petrecut în spitale, în mare parte la Spitalul Militar în București, unde am avut nenumărate și complicate intervenții chirurgicale. Mai urmează și altele. Tocmai de aceea, neștiind ce va urma și ce mă așteaptă, nu am mai vrut să amân sub nicio formă mesajul meu de mulțumire pe care vi-l adresez din tot sufletul.

Atașez felicitările.

Cu respect, Codruța Mazăre”

1393420cookie-checkProfesoară din Bistrița – mesaj emoționat pentru salvatorii bistrițeni
0 notes
303 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.