VIDEO: Profesorașul Dobra, discurs penibil lăudat de Ioan Oltean!

În discursul său, senatorul Dobra a încercat o ieșire la rampă și a lansat câteva atacuri la adresa “penalilor” din PNL. Onoare, demnitate, decență, calitate umană – au fost termenii-cheie în jurul cărora s-a învârtit senatorul Dobra.

De la tribună, Dobra a atacat P.S.D -ul și a amintit despre “avantajele” liberalilor. Replicile emblematice din discursul profesorașului Dobra: 

1. Noi NU ne întâlnim noaptea la colț de stradă cu firme care ne plătesc facturile!

 2. În spatele lui Eugen și a lui Dolha NU stau firme care să se înfrupte pe urmă din contracte de asfaltări.

2. Stelian Dolha NU a fost pe lista generalilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E vorba de demnitate și onoare… Am rămas noi… Bunul Dumnezeu și pe alocuri domnul Zegrean au stabilit să NU dea alegeri din 2 tururi…. că am fi aflat cu toții cum “adevărații” liberali urmau să susțină Crețu la primărie, cum am aflat că “adevărații” liberali au susținut Ponta și NU Johannis. Ăsta-i adevăratul liberalism! (ironic) “

 

 

La final, Dobra a spus că politicienii trebuie să preia puterea de la tehnocrați și a amintit de un partid “fără penali”.

Din nefericire cu fiecare zi ce trece, mitul tehnocrației cade… vine din nou rândul politicienilor cu stomacul tare și cu decență multă. ne pregătim cu bne pentru asta și oricum ar fi, rezultatele din 5 iunie sunt ale noastre și NU al unor firme  și NU ale unor interese și nicidecum ale unor penali. a încheiat Dobra, în aplauze.
Caricatură

Ziar de Bistrita