Ultimele noutati

Profesorul de muzică Alexandru Bărbier, îndrăgit de generaţii întregi de elevi, a trecut la cele veşnice

Un cunoscut profesor al Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu”, prin mâinile căruia au trecut nenumărate generaţii de elevi a trecut la cele veşnice.

Este vorba despre profesorul de muzică Alexandru Bărbier, îndrăgit de elevi şi de colegi.

Monica Halaszi, profesor de Limba şi literatura română în cadrul Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” este cea care a făcut anunţul pe pagina personală de pe o reţea de socializare, iar în scurt timp au început să curgă mesajele de condoleanţe ale celor care regretă decesul profesorului Alexandru Bărbier.

Un om blând şi iubitor … Amintire veşnică.”, “Regret amarnic, un om minunat, un profesor bun. Dumnezeu să îl odihnească!“, “Dumnezeu să îl odihnească! Va rămâne veşnic în sufletele noastre, ale foştilor elevi”, “Unul din profesorii care te făceau să îi iubeşti ora. Condoleanţe familiei!” sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care de-a lungul vieţii au interacţionat cu profesorul Alexandru Bărbier.

La Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” a fost arborat steagul negru, în memoria profesorului de muzică atât de îndrăgit de foştii săi elevi.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, o pot face la capela Cimitirului Evanghelic din Bistriţa.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita