Profesorul Florin Bojor iese la rampă cu un proiect UNIC pe România, destinat noii generații: Restaurant Artistic-Pedagogic în locul Cinema 23 August! Pân-acum e cea mai bună idee, în loc de parcare sau clădire de teatru, nu?

 -  -  21066


 

Pe stilul caracteristic, profesorul Forin Bojor a conceput un filmuleț care s-a distribuit masiv pe facebok și a fost preluat de o parte a presei locale.  Îmbrăcat elegant, Florin Bojor a sugerat Primăriei Bistrița un proiect UNIC pe țară: un restarant artistic-pedagogic, care ar asigura dezvoltare profesional-artistică  generațiilor viitoare.

Restaurantul Elevilor, în viziunea lui Florin Bojor!

“Avem în spate unul din simbolurile acestui oraș pentru generații și generații de bistrițeni: Cinematograful 23 August. După cum vedeți, o ruină! dar care poate deveni PERLA ORAȘULUI. Asta dacă NU va fi DEMOLAT pentru a se face aici o parcare. Dacă NU va fi demolat și va fi reabilitat, există propunerea de a se face aici un teatru.

Ca profesor, vin cu cea de-a 3-a propunere absolut necesară pentru viitorul Bistriței: Restarantul Artistic Pedagogic al Elevilor, OMNIA – un spațiu care unește 3 arte: gastronomia, muzica și artele clasice pentru a da o cât mai buă pregătire elevilor de la Liceul Tehnologic de  Servicii, de la Liceul de Muzică “Tudor Jarda” și de la Liceul de Arte “Corneliu Baba”.

Cei mai harnici elevi de la Liceul de Arte să poată să expună spre vânzare picturile și sculpturile. Cei mai harnici elevi de la Liceul de Muzică să poată susține aici programe artistice și cei mai harnici elevi de la Liceul de Servicii să poată pregăti și servi cea mai bună mâncare. Cui? tuturor bistrițenilor care cu siguranță  ar plăti pentru a se bucura de un spectacol gastronomic, de muzică și de arte, susținut de către tinerii acestui oraș , cei care au cunoscuți, prieteni, păriniți care cu siguranță ar veni să-i vadă.” – a spus Bojor.

În viziunea lui Bojor, proiectul ar fi finanțat de Primăria Bistrița! SCOPUL: “tinerii bistrițeni să se îndrăgostească de acest oraș și să NU mai plece!”

“Primăria Bistrița, pentru a-i ambiționa pe tineri, trebuie să acorde burse lunare acestor tineri implicați în proiect!

În concluzie, vorbim de un proiect unic în România care unește pe de-o parte cultura cu formarea profesională, pentru a-i face pe tinerii bistrițeni să se îndrăgostească de acest oraș și să NU mai plece.

Ca atare, Restaurantul Artistic-Pedagoic al Elevilor, Omnia este absolut necesar!” – a completat Florin Ioan Bojor.

2 notes
191 views
bookmark icon

One thought on “Profesorul Florin Bojor iese la rampă cu un proiect UNIC pe România, destinat noii generații: Restaurant Artistic-Pedagogic în locul Cinema 23 August! Pân-acum e cea mai bună idee, în loc de parcare sau clădire de teatru, nu?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *