Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

 -  -  1055


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni (20 septembrie – 3 octombrie), care arată că vremea va continua să fie rece și vor exista intervale de timp cu ploaie, dar vor fi și câteva zile în care temperaturile vor fi ceva mai ridicate.

Astfel, potrivit meteorologilor, în Transilvania, ”tendința de răcire a vremii se va menține până în jurul datei de 22 septembrie, când maximele termice vor fi în medie în jurul a 12 grade, iar media minimelor de 2…4 grade. Va urma o perioadă de încălzire, cu aproximativ 10 grade la valorile maxime și 5 grade la cele minime, până în data de 28 septembrie, apoi se va răcori ușor. Vor fi câteva intervale de timp cu ploaie, probabilitatea mai mare de apariție fiind în zilele de 20, 22, 24 septembrie, precum și după data de 27 septembrie”.

La munte, ”vremea va fi rece până în data de 24 septembrie; media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 și 10 grade, iar a minimelor între -2 și 3 grade. Va urma o încălzire de aproximativ 4…5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative. Pe alocuri vor fi precipitații aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500, trecător vor fi posibile și ninsori slabe”.

0 notes
180 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *