FOTO: Cornel Ciocan

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza pentru următoarele două săptămâni, mai exact până pe 30 iulie.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, ”cu mici variații de la o zi la alta, media temperaturilor maxime se va situa între 29 și 31 de grade. Media minimelor termice va fi de 16…18 de grade în prima săptămână, cu cea mai caldă dimineață în 18 iulie și în jurul a 14 grade în a doua parte a intervalului. Vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, averse pe arii mai extinse și local însemnate cantitativ, urmând a se înregistra între 19 și 23 iulie și după 26 iulie”.

La munte, ”vremea se va menține caldă și în zona montană. Până în 26 iulie, media temperaturilor maxime va fi în general de 22…23 de grade și doar spre sfârșitul lunii se pot înregistra valori ușor mai coborâte, la o medie de 20 de grade. Media temperaturilor minime pe parcursul intervalului va oscila între 12 și 14 grade. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel vor fi intervale cu averse pe arii mai extinse și local însemnate cantitativ, îndeosebi între 20 și 23 iulie, dar și în zilele de 26 și respectiv 27 iulie”.

Check Also

Mitropolitul Andrei a sfințit capela din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, …

One comment

  1. No amu cred ca nu mai tat cotcodaciti ca ca va topiti la Umbra! Se gata vara in 10 zile bre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.