Programări on-line pentru consultațiile din Policlinică!

 -  -  294057


Bistrițenii care vor să realizeze investigații medicale și optează pentru Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița (Policlinica) pot să își facă programare on-line, pe site-ul unității medicale – www.sjub.ro.

Începând de astăzi, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică. Deorece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia. Sistemul de programare on-line funcționează în paralel cu sistemul de programare clasic, de la recepția policlinicii, astfel încât pacienții care nu au acces la sistemele electronice de programare să poată beneficia nerestricționat de serviciile medicale” a anunțat directorul unității medicale, Gabriel Lazany.

În plus, în curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora.

29 notes
3182 views
bookmark icon

29 thoughts on “Programări on-line pentru consultațiile din Policlinică!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *