ziar de bistrita taxe si impozite

Programări online pentru depunerea documentelor de radiere sau luare în evidență a mijloacelor de transport

În contextul evoluţiei pandemiei de COVID – 19 şi a măsurilor de prevenire în vederea limitării efectelor răspândirii noului coronavirus, începând cu data de 11 mai 2020, Direcţia Economică-Venituri din cadrul Primăriei Bistriţa va implementa sistemul de programare online pentru activitatea de depunere a documentelor privind radierea/luarea în evidență a mijloacelor de transport persoanelor fizice și/sau juridice.

Programarea online se face pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bistrita- www.primariabistrita.ro de către persoana interesată.

Direcţia Economică-Venituri din cadrul Primăriei Bistriţa precizează că nu se pot face programări prin email, fax sau telefonic. 

Astfel, începând cu data împlementării sistemului de programare online – 11 mai 2020, depunerea documentelor privind radierea/luarea în evidenţă a mijloacelor de transport persoane fizice și/sau juridice se va face EXCLUSIV cu programare online. 

Radierea/luarea în evidență a mijloacelor de transport ale persoanelor fizice și/sau juridice, inclusiv aplicarea ștampilei și semnăturii pe fișa de înmatriculare a mijloacelor de transport se va realiza pe loc, conform programărilor on-line.

Cu titlu de excepție, persoanele fizice şi juridice (comercianţi auto) care solicită radierea/luarea în evidenţă a unui număr mai mare de 3 mijloace de transport vor depune documentele justificative necesare radierii/luării în evidenţă la Registratura Direcţiei Economice-Venituri, fără programare, termenul de soluţionare a acestor cereri  fiind de  5 zile lucrătoare de la data înregistrării.

Acestia vor primi o dovadă care cuprinde numărul de înregistrare și data înregistrării, precum și data prezentării pentru solutionarea cererilor. 

One comment

  1. Bună ziua ,ce acte necesare în vederea radierii unei mașini am nevoie ,având în vedere ,că momentan dețin doar CONTRACTUL DE VÂNZARE de la dezmembrări auto și CONTRACTUL DE DISTRUGERE