Programări online pentru depunerea documentelor de radiere sau luare în evidență a mijloacelor de transport

 -  -  11690


În contextul evoluţiei pandemiei de COVID – 19 şi a măsurilor de prevenire în vederea limitării efectelor răspândirii noului coronavirus, începând cu data de 11 mai 2020, Direcţia Economică-Venituri din cadrul Primăriei Bistriţa va implementa sistemul de programare online pentru activitatea de depunere a documentelor privind radierea/luarea în evidență a mijloacelor de transport persoanelor fizice și/sau juridice.

Programarea online se face pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bistrita- www.primariabistrita.ro de către persoana interesată.

Direcţia Economică-Venituri din cadrul Primăriei Bistriţa precizează că nu se pot face programări prin email, fax sau telefonic. 

Astfel, începând cu data împlementării sistemului de programare online – 11 mai 2020, depunerea documentelor privind radierea/luarea în evidenţă a mijloacelor de transport persoane fizice și/sau juridice se va face EXCLUSIV cu programare online. 

Radierea/luarea în evidență a mijloacelor de transport ale persoanelor fizice și/sau juridice, inclusiv aplicarea ștampilei și semnăturii pe fișa de înmatriculare a mijloacelor de transport se va realiza pe loc, conform programărilor on-line.

Cu titlu de excepție, persoanele fizice şi juridice (comercianţi auto) care solicită radierea/luarea în evidenţă a unui număr mai mare de 3 mijloace de transport vor depune documentele justificative necesare radierii/luării în evidenţă la Registratura Direcţiei Economice-Venituri, fără programare, termenul de soluţionare a acestor cereri  fiind de  5 zile lucrătoare de la data înregistrării.

Acestia vor primi o dovadă care cuprinde numărul de înregistrare și data înregistrării, precum și data prezentării pentru solutionarea cererilor. 

1 notes
815 views
bookmark icon

One thought on “Programări online pentru depunerea documentelor de radiere sau luare în evidență a mijloacelor de transport

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *