Proiectele derulate de administrația din Beclean, apreciate și la nivel național

Primarul din Beclean, Nicolae Moldovan, a participat, săptămâna aceasta, la București, la mai multe întâlniri și evenimente importante în care proiectele derulate de administrația pe care o coordonează au fost date drept exemple de bune practici.

Astfel, luni, edilul din Beclean a participat la “Antreprenorești – adoptă un sat”, unde a fost prezentat succesul dezvoltării Stațiunii Balneare Băile Figa, alături de Charlie Ottley – cunoscut pentru promovarea României în străinătate.

De asemenea, Nicolae Moldovan a avut întâlniri cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și directorul general CNAIR, Cristian Pistol, în vederea perfectării ultimelor detalii privind închiderea proiectelor aflate în derulare în orașul Beclean.

Totodată, pe parcursul zilei de joi, primarul din Beclean a fost prezent la o întâlnire cu primarii de sector din București în care au fost prezentate soluții arhitecturale de îmbunătățire urbanistică.

Seara de joi, Nicolae Moldovan a participat la Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, unde echipa de Arhitectură UNITH2B coordonată de Hildegard Brandl a fost premiată pentru activitate și toate reușitele profesionale cu proiectul “Grădina Urbană Transilvania” ce a fost prezentat și la Bruxelles, proiect cu impact regional ce va fi implementat la Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *