Proiectul ”Alege cartea!”, la final. Urmează festivitatea de premiere

 -  -  1254


Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, organizează joi, 6 decembrie, de la ora 10.00, la Centrul Cultural Dacia, festivitatea de premiere din cadrul proiectului ”Alege cartea!”.

Proiectul a fost implementat în perioada februarie – decembrie 2019 și s-a adresat elevilor din clasele III-VIII din județul Bistrița-Năsăud, fiind cuprins în calendarul activităților educative județene – 2019. Scopul acestuia a fost acela de a contribui la creșterea interesului elevilor pentru lectură.

În cadrul festivității din data de 6 decembrie vor fi premiați elevii care au realizat cele mai creative și originale recenzii video, pentru cărțile lor preferate.

Pe scena Centrului Cultural Dacia vor urca și elevi ai Palatului Copiilor Bistrița și ai Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Bistrița, care vor susține un scurt program artistic.

Proiectul ”Alege cartea!” se aliniază programului național ”România citește”, care are ca scop stimularea lecturii și susținerea unei educații de calitate.

0 notes
379 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *